Recept: Aspergevelouté
Deze velouté van asperges is een zeer zachte, fluweelachtige soep en heeft een romige, volle smaak. Voeg nog wat sjalotjes, aardappelstukjes toe en garneer met
Deze velouté van asperges is een zeer zachte, fluweelachtige soep en heeft een romige, volle smaak. Voeg nog wat sjalotjes, aardappelstukjes toe en garneer met
Ingrediënten 8 witte asperges zout 3 eieren 100 ml melk klein bosje bieslook, gesnipperd (ca. 15 g) 8 sneetjes bayonne- of parmaham Bereiding Snijd de
Ingrediënten 20 witte asperges, geschild 150 gram schoongemaakte rivierkreeftjesvlees rucola of zeekraal (indien verkrijgbaar), gewassen 1 grote eetlepel mayonaise 1/2 theelepel zoete ketjap sap van
De Wieltjeshoeve
Steenweg op Merksplas 65B
2300 Turnhout
Google Maps
Email Ons
Volg ons op Facebook
014 72 31 32
014 72 31 33
Tijdens het aspergeseizoen (eind april tot eind juni) elke dag geopend op onderstaande uren:
Weekdagen: | 09:00 – 18:00 |
---|---|
Zaterdag: | 09:00 – 17:00 |
Zon- en feestdagen: | 09:00 – 12:00 |
Buiten het aspergeseizoen enkel op afspraak!