Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

Hoe verser, hoe beter. Dus het liefst maak je ze die dag zelf nog klaar.
Wil je ze toch een paar dagen bewaren? Dan wikkel je ze best in een natte keukenhanddoek en leg je ze zo in de koelkast.
Donker, koel en een beetje vochtig. Zo blijven ze op hun best!

 

De ‘blauwe’ hebben op het veld even wat zonlicht gezien. Daardoor verkleuren ze een beetje.
Een schoonheidsfoutje dus. Dat maakt ook dat ze meestal een stuk goedkoper zijn dan de witte.
Maar ze smaken gewoon even lekker!

 

Gemiddeld neemt men ongeveer 400 à 500 gram per persoon.
Maar dat hangt er natuurlijk van af of je al dan niet een grote eter bent.

 

Jep, sinds kort kan je ook in onze schuur met bancontact betalen!

 

Doorgaans van midden april tot eind juni. Maar dat kan verschillen,
afhankelijk van de weersomstandigheden e.d. dat jaar.
We communiceren de start en het einde van het seizoen steeds via sociale media
(Facebook en Instagram).

 

Onze schuur (Steenweg op Merksplas 65) is open tijdens het aspergeseizoen, voor verse asperges (en een klein assortiment andere groenten).
De biowinkel zelf is daar niet meer, maar buiten het aspergeseizoen werken we de rest van het jaar nauw samen met Bioshop Turnhout (Paterstraat),
daar zijn onze groenten altijd vers beschikbaar!

 

Heb je nog een vraag?
Aarzel niet om ze te stellen!
(Voor een snel antwoord stuur je ons best even een berichtje op Facebook of Instagram.)