Eiersalade met asperges

Heb je wat gekookte asperges op overschot?
Geen probleem, je kunt ze nog gebruiken in deze heerlijke eiersalade…

Ingrediƫnten

  • 1/2 kopje fijngesneden selder
  • boter
  • 4-6 eieren, hardgekookt
  • 250 gr gekookte asperges
  • scheutje witte wijnazijn
  • 2 eetlepels mayonaise
  • zout
  • peper
  • gehakte bieslook

Bereidingswijze

  1. Selder 3 Ć  4 minuten in wat boter aanbakken.
  2. Eieren pellen en de asperges in hapklare stukjes snijden. Eieren en asperges in lagen afwisselend met de selderie in een schaal doen.
  3. Azijn, mayonaise, zout en peper mengen. Bieslook toevoegen. Giet dit over de salade en laat het 1 uur intrekken.

ASPERGES EIERSALADE